OM OSS

En skönhetsklinik på kungsholmen  med resultatinriktade behandlingar för både män och kvinnor.

Hos oss på Lyxkliniken vill vi erbjuda dig skönhet avkoppling samt relax. Med vårt breda sortiment av behandlingar vill vi alltid erbjuda dig som kund högstandard och individuell service där dina behov alltid är i fokus. Vi är enastående och annorlunda med en familjär miljö och ett familjärt team.

För oss är kundnyttan och servicen alltid i första klass. Våra behandlingar är prisvärda och anpassade efter dina behov. Våra konsultationer ingår alltid för dig som kund där du får din tid att ställa alla dina frågor samt funderingar gällande behandlingarna.

Vi välkomnar  er att kontakta oss på lyxkliniken  vid fler frågor eller funderingar. Ni är hjärtligt välkomna.