Fillers

Fillers är en injektionsbehandling som kan användas inom flera områden och är utmärkt för dig som bland annat vill fylla ut fina linjer eller förstora läpparna. Behandlingen anpassas utefter dina behov och ger omedelbart ett fylligare, yngre och naturligt resultat.

Fillers innehåller hyaluronsyra som tillsammans med kollagen upprätthåller hudens struktur samt gör att vår hud ser yngre och slätare ut. Med åldern får man rynkor som orsakas av att hyaluronsyra och kollagen i huden minskar med tiden.

Fillers passar dig utmärkt om:

HÅLLBARHET

Fillers är inte en permanent behandling och därav återgår kroppen till sin naturliga form efter ett tag. Hållbarheten av fillers beror på vilket område som behandlas då varje behandlingsområde har olika hållbarhet. Fillers kan hålla upp till ungefär 12 månader. Vi rekommenderar en påfyllning ca efter 3 månader för bäst önskat resultat.

EFTER BEHANDLING

Efter en Fillers behandling är det normalt att uppleva nedanstående punkter:

De ovan nämnda punkterna är normalt att uppleva och brukar vanligtvis lägga sig efter några dagar upp till 1-2 veckor.

Undvik att röra vid det behandlade området upp till 6 timmar efter behandlingen. Tänk även på att inte utsätta området för intensiv värme eller extrem kyla tills rodnad och svullnad har lagt sig.

Läkemedel som magnecyl och ipren kan orsaka fler blåmärken på injektionsområdet än vanligt.

KONTRAINDIKATIONER

Vi rekommenderar inte denna behandling till personer som har något av följande:

Notera: vi inte behandlar gravida och personer som ammar.
Åldersgräns 18år

Boka tid här